Saturday, 30 March 2013

Europese lonen, hoe hoog zijn ze eigenlijk?

De meeste Vrijsprekers weten wel dat de EU niet moeilijk doet als het gaat om geld uitgeven. Dat de lonen daarom in hun eigen organisatie niet van een bescheiden niveau zijn mag wel duidelijk zijn, maar hoe hoog zijn deze lonen eigenlijk?

In het programma Terzake van televisiekanaal Canvas (24 juli) is uitgezocht wat het loon is vanĀ een Europees ambtenaar, van een Europarlementslid en van een lid van de Europese Commissie. De resultaten zijn smakeloos. Zeker in deze tijd van crisis waar vele mensen hun baan kwijtraken en hun pensioenen zien verdampen. De PVV heeft na aanleiding van deze uitzending een meldpunt opgericht.

Kijk en huiver!

YouTube voorvertoningsafbeelding

Dit artikel is eerder verschenen op Vrijspreker.nl.